Badkamers

34.jpg35.jpgEen relatief nieuwe toepassing in Nederland is het gebruik van microcement in onder andere badkamers. Deze strakke, decoratieve coating maakt het mogelijk om grote oppervlaktes, zoals vloeren, muren en plafonds, te bedekken zonder naden of voegen.

Sterk, strak en overal toepasbaar
De samenstelling van microcement heeft de optimale balans tussen flexibiliteit en stevigheid. Dit betekent dat het materiaal slijtvast is en uitermate geschikt is voor dagelijks gebruik. De verschillende soorten microcement zijn zo samengesteld dat er voor iedere ruimte een oplossing is. Denk bijvoorbeeld aan badkamers, zwembaden, binnenruimtes, buitenruimtes, huis of kantoor.

Aanbrengen op de aanwezige onderlaag
Door de flexibiliteit van het materiaal en de sterke hechting is bijna iedere onderlaag is geschikt voor microcement: tegels, plavuizen, mdf, pleisterwerk en stucwerk. De uitzonderingen hierop zijn hout en parket. Voordeel: u hoeft dus niet eerst de ruimte te strippen.

Geen naden of voegen
Het andere grote voordeel van microcement van Topciment is, dat er geen naden of voegen zijn. Ideaal voor het onderhouden en schoonhouden van uw badkamer.

Iedere ruimte is uniek
Het grote kleurenpallet en de mogelijkheid om te kiezen voor de afwerkingen: mat, satijn of glanzend, maakt het mogelijk om iedere ruimte uniek en volledig naar wens te maken.

Natuurlijk effect
Een van de kenmerken is het effect van vegen of lichte schaduwnuances. Deze nuances zijn minder zichtbaar in de lichtere kleuren. In beide gevallen geeft het een natuurlijk effect en daarom wordt het materiaal ook niet in een patroon aangebracht.

U hoeft er bovendien niet bang voor te zijn dat de ruimte kleiner wordt, want aanbrengen van het microcement komt neer op een laagje van circa 2 รก 3 mm.

Bekijk de unieke resultaten van onze badkamerprojecten.

36.jpg37.jpg38.jpg